خدمات صدور گواهی سلامت آسانسور

خدمات صدور گواهی سلامت آسانسور | آکادمی برج نورد دماوند

شرکت برج نورد دماوند علاوه بر خدمات نصب و راه اندازی و پشتیبانی از  آسانسور و پله برقی، خدمات صدور گواهی سلامت آسانسور و بالابر را برای اطمینان از ایمنی و عملکرد صحیح و یکپارچگی آسانسور صادر می نماید.
در واقع گواهی سلامت آسانسور این اطمینان را می دهد که آسانسور شما مطابق با نیازهای ایمنی و نظارتی روز دنیا می باشد.
شخصی که بازرسی آسانسور را انجام می دهد و آسانسور را طبق چک لیست بازرسی ایمنی آسانسور ارزیابی می کند باید دانش و اطلاعات فنی کافی داشته باشد تا بتواند تست آسانسور را به صورت جامع پیاده سازی کند.

بیشتر بدانیم : گواهینامه های شرکت برج نورد دماوند

صدور گواهی استاندارد آسانسور

با توجه به اینکه این شرکت از همان ابتدای کار یعنی سال 1378 توانست گواهی های مربوط به عضویت در سندیکای آسانسور و پله برقی را دریافت نماید و خدمات دریافت تاییدیه استاندارد از اداره استاندارد ایران را نیز به مشتریان خویش ارائه می نماید

 گواهی استاندارد آسانسور

درحقیقت با دریافت گواهی استاندارد آسانسور شما از ایمنی، عملکرد و یکپارچگی آسانسور و اجزاء آن، از انطباق با تمام الزامات قانونی قابل اجرا و استانداردهای ایمنی ، از این که آسانسور و اجزای آن در زمان مناسب و با استانداردهایی مانندASME به طور منظم مورد بررسی، آزمایش و بازرسی قرار می گیرد اطمینان خواهید داشت.

تایید طراحی آسانسور با توجه به کد های بین المللی طراحی

شرکت برج نورد دماوند به عنوان شرکتی پیشرو در زمینه طراحی، فروش، نصب، اجرا و ارائه خدمات پس از فروش (سرویس و نگهداری) سیستم های آسانسور و پله برقی کلیه مراحل پروژه ها از طراحی نقشه اولیه تا نصب و اجرا توسط پرسنل کار آزموده و مجرب صورت می پذیرد . پروژه های انجام شده توسط این شرکت در سراسر ایران، با کیفیت بالا در بخشهای تجاری، صنعتی، اداری و عمومی گواه این ادعا است .

، بازرسی استاندارد آسانسور و بازرسی فنی آسانسور و همچنین صدور گواهی سلامت آسانسور خدمات قابل اعتمادی را به هموطنان عزیز ارائه می دهد زیرا پیشرفت و توسعه دانش از اهداف بزرگ این شرکت معتبر می باشد.

بازرسی آسانسور

یکی از روش های کنترل مراحل عملیات اجرایی استفاده از چک لیست بازرسی استاندارد آسانسور است که متناسب با حجم و نوع کار تنطیم می شوند.
این جک لیست ها به نصاب کمک می کنند تا بطور مطمئن و کامل کلیه مراحل کار اجرایی خود را کنترل کرده و چیزی جا نماند.
بخش هایی از آسانسور که در چک لیست قرار می گیرد قسمت هایی هستند که به طور مستقل کارهای اجرایی در آن صورت می گیرد که شامل :

چاه
موتور خانه
چاهک
کابین

 

تایید طراحی: ارزیابی طراحی، نقشه و مشخصات در برابر کدهای قابل اجرا، استانداردها، مشخصات خرید و الزامات قانونی
تایید نوع آسانسور و بالابر: تست و بازرسی در برابر مشخصات، کدهای، دستورالعملها و استانداردهای صنعت آسانسور و اجزاء آسانسور

بازرسی و ممیزی آسانسور و بالابر: بررسی کامل سیستم های مکانیکی، سازه، برق و ایمنی، از جمله سیم طناب و زنجیر

تست آسانسور و بالابر: صدور گواهی سلامت آسانسور مستقل طبق عملکرد تجهیزات برای تضمین ارزش عملکرد

همچنین کلیه بازرسی های انجام شده جهت صدور گواهی استاندارد آسانسور بر اساس استانداردهای بین المللی انجام می شود.

بیشتر بدانیم : آشنایی با سیستم های ایمنی آسانسور

 

ضرورت داشتن آسانسور استاندارد برای ساختمان

 

با توجه به قانون شهرداری‌ها، دریافت گواهینامه آسانسور استاندارد پس از اتمام پروژه ساختمانی و قبل از دریافت پایان کار، الزامی است.

نصب و راه‌اندازی آسانسور باید به اتمام رسیده باشد. سپس مالک یا سازنده ساختمان می‌تواند با ارائه مدارک لازم از جمله پروانه ساخت و کپی کارت ملی، نسبت به ثبت‌نام اینترنتی دریافت گواهی آسانسور استاندارداقدام کند.

سپس شرکت بازرسی مشخص شده و پس از بازرسی و تایید سلامت فنی آسانسور، گواهی صادر می‌شود. البته ارائه قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور حداقل یک ساله آسانسور و بیمه‌نامه آن نیز الزامی است.

بنابراین، داشتن آسانسور استاندارد بخشی جدایی‌ناپذیر از فرایند دریافت پایان‌کار ساختمان است و رعایت کلیه مراحل فوق برای مالکین و سازندگان ساختمان‌ها ضروری می‌باشد.

تعریف گواهی استاندارد آسانسور

همانطور که پیشتر نیز گفتیم، سابقه استفاده از آسانسور در کشور ما تقریبا 80 سال است. در این مدت، ساختمان‌های بزرگ و چند طبقه بسیار افزایش یافته‌اند. با توجه به تعدا زیاد طبقات، امکان تردد بین طبقات بدون استفاده از آسانسور کمی غیر ممکن است. آسانسور از جمله وسیله‌هایی است که ممکن است برای افراد خطرات جانی و مالی زیادی داشته باشد. بنابراین رعایت این قوانین هنگام ساخت و همچنین هنگام استفاده از آن الزامی است. بر همین اساس، برخی از قوانین به عنوان استاندارد آسانسور تعیین شده‌اند که شما بدون رعایت این قوانین نمی‌توانید از آسانسور استفاده کنید.

مهم‌ترین و بهترین مزیت به کارگیری و استفاده از قوانین مربوط به این استاندارد، کاهش و همچنین جلوگیری از حوادث جانی و مالی برای افراد است. البته این به معنی رفع کامل و صد درصدی حوادث نیست، با وجود تصویب قوانین استاندارد آسانسور، استاندارد ادواری آسانسور و همچنین بازرسی ادواری آسانسور هنوز شاهد سقوط آسانسور در برخی از ساختمان‌ها هستیم.

در جدول زیر می‌توانید آمار حوادث آسانسور را در چند سال گذشته مشاهده کنید.

سال                        تعداد حادثه                 تعداد کشته و زخمی
1382                         898                        34 کشته و مجروح
1383                         939                        28 کشته و مجروح
1384                        1065                       34 کشته و مجروح
1391                         689                       32 کشته و مجروح

به نظر شما چرا با وجود وضع قوانینی در زمینه استاندارد آسانسور هنوز هم شاهد اینگونه حوادث هستیم؟ همه این حوادث به علت عدم رعایت قوانین استاندارد آسانسور هنگام نصب، راه اندازی و استفاده از آن است. در صورت عدم رعایت این قوانین، علاوه بر بروز حادثه شاهد ایجاد اختلال در قطعات آسانسور و همچنین نقص جدی در آن هستیم. بنابراین سعی کنید پیش از بروز حادثه با رعایت قوانین از بروز آن‌ها جلوگیری کنید. در صورت بروز حادثه، باید با شرکت پشتیبانی آسانسور تماس گرفته و از آن‌ها درخواست خدمات نگهداری آسانسور نمایید.

انواع استاندارد آسانسور

دو نوع استاندارد وجود دارد که مدیران ساختمان موظف به اخذ هر دو مورد هستند. این نوع استاندارد‌ها، شامل موارد زیر هستند:

  • استاندارد اولیه آسانسور
  • استاندارد ادواری آسانسور

 

استاندارد اولیه آسانسور چیست؟

نوعی از استاندارد آسانسور که به استاندارد اولیه آسانسور معروف است باید پس از نصب آسانسور و بازرسی‌های اولیه کارشناسان اخذ شود. کارشناسان در این بازرسی، ایمنی و همچنین عمکلرد درست آسانسور را مورد بررسی قرار می‌دهند. در صورتی که شما نتوانید گواهی استاندارد اولیه آسانسور را دریافت کنید، موفق به دریافت گواهی پایان کار نیز نخواهید شد. گواهی استاندارد اولیه آسانسور باید پیش از استفاده از آن صادر شود. بنابراین اگر شما مالک ساختمان هستید پیش از هرگونه اقدامی برای اخذ گواهی پایان کار، باید ابتدا استاندارد اولیه آسانسور را دریافت کنید.

استاندارد ادواری آسانسور چیست؟

گواهی بعدی برای تعیین استاندارد آسانسور، استاندارد ادواری آسانسور است. برای صدور این استاندارد، بازرسی‌ ادواری آسانسور باید در فواصل زمانی یک ساله و توسط یک کارشناس انجام شود. استاندارد ادواری آسانسور جهت تایید خدمات سرویس و نگهداری آسانسور در طول سال است. بنابراین این گواهی برای اثبات سرویس و نگهداری از آسانسور به صورت منظم و در طول سال است.

دریافت استاندارد ادواری آسانسور از نظر قانون اجباری نیست؛ اما از نظر فنی توصیه می‌شود که حتما این استاندارد را اخذ کنید. همه آسانسور‌ها برای دریافت استاندارد ادواری آسانسور باید حداقل سالی یکبار مورد ارزیابی قرار بگیرند. در صورتی که شما خدمات پشتیبانی آسانسور خود را به صورت مرتب انجام می‌دهید، می‌توانید به راحتی استاندارد ادواری آسانسور را دریافت کنید.

با وجود اجباری نبودن اخذ گواهی استاندارد ادواری آسانسور؛ اما بازرسی ادواری آسانسور و همچنین اخذ این گواهی به دلایل زیر ضروری است:

  • کاهش حوادث ناشی از استفاده از آسانسور
  • پیشگیری از گرفتاری مدیر ساختمان هنگام بروز حادثه

 

10 مرحله دریافت استاندارد آسانسور

کلیه قوانین و مقررات در هنگام تولید، نصب، راه اندازی و همچنین استفاده از آسانسور است که برای حفظ ایمنی و جان افراد در برابر حادثه وضع می‌شود. در واقع این استاندارد‌ها به منظور کاهش و پیشگیری از حوادث است. طی کردن ده مرحله زیر برای اخذ استاندارد آسانسور الزامی است:

  • پایان کلیه مراحل نصب و راه اندازی کامل آسانسور
  • ارسال برخی از مدارک اعم از کپی کارت ملی متقاضی آسانسور و کپی صفحه اول پروانه ساختمان برای شرکت طرف قرارداد
  • انجام ثبت نام اینترنتی در سامانه اخذ استاندارد آسانسور: این ثبت نام باید حتما توسط شرکت طرف قرارداد انجام شود. پس از اتمام کلیه مراحل ثبت نام یک کد رهگیری و همچنین نام شرکت بازرسی آسانسور به شما ارائه می‌شود
  • وظیفه پرداخت هزینه اخذ استاندارد آسانسور به شرکت طرف قرارداد به عهده کارفرما می‌باشد
  • شرکت باید نقشه، محاسبات و فرم مهندس ناظر را برای شرکت ناظر ارسال کند
  • دادن نوبت به کارفرما توسط شرکت بازرسی
  • بررسی آسانسور توسط یک ناظر و کارشناس: در صورتی که آسانسور به صورت کامل مورد تایید ناظر نباشد، شرکت طرف قرارداد موظف به رفع مشکلات آسانسور است
  • عقد قرارداد خدمات نگهداری و سرویس آسانسور
  • ارسال قرارداد مذکور به همراه قرارداد بیمه برای شرکت بازرسی
  • تایید استاندارد آسانسور توسط شرکت بازرسی

مدارک لازم برای اخذ گواهی استاندارد آسانسور چیست؟

شما برای اخذ گواهی استاندارد آسانسور باید مدارک زیر را ارائه دهید:

تهیه فرم بازرسی استاندارد: این فرم باید توسط شرکت نصاب تهیه شود
تهیه فرم تاییدیه ناظر ساختمان که باید توسط کارفرما تهیه شود
یک نسخه کپی از پروانه ساختمان که کارفرما باید این کپی را ارائه دهد
تهیه تصویر قرارداد توسط شرکت نصاب
ارائه نقشه و محاسبات آسانسور توسط شرکت نصاب
تهیه بیمه نامه آسانسور توسط شرکت نصاب
تکمیل فرم 6 توسط کارفرما

تایید و دریافت گواهی استاندارد آسانسور کمی سخت و پیچیده است و ممکن است این استاندارد شما به هر دلیلی تایید نشود. بنابراین شما باید پیش از درخواست برای گواهی آسانسور، از شرکت طرف قرارداد تقاضا کنید که کلیه مشکلات آسانسور را رفع کنند.

جهت صدور گواهی، بررسی کدام قسمت‌ها الزامی است؟

در بازرسی‌های ادواری آسانسور که توسط کارشناسان صورت می‌گیرد، موارد متعددی به منظور تأیید استاندارد بودن آسانسور بررسی می‌شود.

از جمله این موارد می‌توان به بررسی شاقول بودن گیربکس موتور، یکسان بودن فشار سیم بکسل‌های روی فلکه اصلی، کنترل زاویه سیم بکسل‌ها، چک کردن عدم سایش و اصطکاک بیش از حد آن‌ها، بررسی صحت نصب گاردها و حفاظ‌های مربوطه، نصب علامت‌های هشداردهنده لازم، چک شاقول‌بندی قلاب‌های سقفی و غیره اشاره کرد.

همچنین وضعیت موتورخانه از نظر روشنایی کافی، عدم انباشت وسایل اضافی، دسترسی آسان، کفسازی مناسب و ایمن و … مورد بازرسی قرار می‌گیرد.

از سوی دیگر سلامت و ایمنی تجهیزاتی مانند گاورنر، کلیدها و تابلوهای برقی و الکترونیکی نیز کنترل خواهد شد.

انجام تست‌هایی مانند تست زمان طی مسیر آسانسور، عملکرد دریچه‌های اضطراری، کنترل فاز و مواردی از این قبیل نیز جزو الزامات دریافت گواهی آسانسور استاندارد محسوب می‌شود.
با توجه به حساسیت و اهمیت آسانسور در ایمنی ساختمان‌ها، ضروری است کلیه ملاک‌ها و استانداردهای فنی و ایمنی مرتبط رعایت شود تا سلامت افراد تضمین گردد.

معرفی قسمت‌های قابل بررسی درون چاه آسانسور

در چاهک آسانسور موارد زیر بررسی می‌شوند:

  • وجود چراغ برای روشنایی درون چاه
  • نصب بودن نردبان برای ورود به چاه
  • تست رطوبت و نشتی آب در چاه
  • کنترل و تست کارکرد دیکتاتور‌ها
  • داشتن کلید خاموش و روش چراغ درون چاه در قسمت پایین چاه، این کلید به صورت تبدیلی است
  • تست لیمیت‌های حد بالا
  • کنترل لیمیت‌های حد پایین
  • بررسی میکروسوئیچ فلکه ته چاه
  • داشتن پیلیت در زیر ریل‌های آسانسور
  • ضد زنگ کردن همه آهن‌های زهکشی شده درون چاه
  • بررسی صاف بودن دیوار‌ها و نداشتن خلل و فرج
  • بررسی مناسب بدون کشش سیم بکسل گاورنر و وزنه فلکه ته چاه
  • وجود جانپناه در کف چاه
  • بررسی نحوه استفاده از کلمس سیم بکسل‌ها
  • مناسب بودن کانال کشی برای سیم کشی داخل چاه
  • بررسی عدم وجود وسایل اضافی اعم از لوله‌های آب و فاضلاب و کابل برق متفرقه در چاه
  • بررسی سینی‌های نصب شده در زیر درب طبقات
  • کنترل نصب صحیح لاستیک‌ها، فنر و همچنین سیستم ضربه گیر هیدرولیکی در قسمت کف چاه
  • تست فاصله زیر قاب وزنه تعادل با ضربه گیر کف چاه
  • کنترل فاصله زیر کابین با ضربه گیر کف چاه
  • بررسی فاصله بین کابین و قاب وزنه تعادل و همچنین وسایل متحرک نسبت به هم
  • فاصله اجزای ثابت با اجزای متحرک
  • بررسی براکت‌های جوشکاری شده
  • کنترل جوشکاری آهن کشی چاه
  • بررسی روش سربندی شدن سیم بکسل‌ها
  • بررسی گارد محافظ وزنه‌های داخل قاب وزنه تعادل
  • چک کردن سینی‌های زیر درب
  • کنترل سینی زیر درب کابین

 

موارد بازرسی بیرون از آسانسور

برای تایید گواهی استاندارد باید علاوه بر قسمت‌های داخلی، چاه و قسمت‌های بیرونی آن نیز بررسی شوند.

  • تست و کنترل سیم ارت روی کابین
  • کنترل میکروسوئیچ روی سقف کابین که متعلق به پاراشوت است و در صورت کشیده شدن سیم بکسل هنگام حرکت کابین باید به سرعت قطع شود
  • تست کمان درب باز کن
  • بررسی کفشک‌های کابین به منظور جلوگیری از لقی
  • کنترل اتصالات روی تراول کابل و سیم‌های روی کابین
  • کنترل سیستم برگشت درب هنگام برخورد با مانع
  • بررسی فاصله کابین با درب‌های طبقه
  • کنترل تطابق نامگذاری طبقه و نامگذاری روی شستی داخل کابین
  • تست عملکرد زنگ اضطراری با قطع برق آسانسور
  • اطمینان از سلامت کف کابین و همچنین دیواره و سقف‌ها
  • روشنایی کافی داخل کابین
  • تست سربندی سیم‌های رویزیون
  • کنترل عملکرد کلید قارچی استپ
  • تست شستی جهت بالا و پایین بودن جعبه رویزیون
  • کنترل روغندان‌های ریل کابین
  • بررسی روغندان‌های ریل وزنه
  • تست حرکت باز و بسته شدن درب کابین بدون صدا و درگیری

 

تفاوت استاندارد و ایمنی آسانسور

داشتن استاندارد آسانسور به معنی تایید ایمنی آسانسور نیست. ممکن است آسانسور دارای این گواهی باشد؛ اما ایمنی کافی را جهت استفاده نداشته باشد.

برای اطمینان از ایمنی بالای آسانسور، باید بازرسی ادواری آسانسور صورت بگیرد. زیرا شما برای اخذ استاندارد ادواری آسانسور موظف به سرویس دوره‌ای و منظم آسانسور هستید.

شرایط استاندارد برای یک آسانسور استاندارد

 

بازرسان هنگام بررسی آسانسور مواردی را جهت صدور گواهی آسانسور استاندار در نظر می گیرند. برای تایید شدن سریع ترآسانسور توسط بازرسان رعایت نکات زیر کمک زیادی می کند و موجب تسریع روند می شود:

  • تست و کنترل سیستم ترمز آسانسور
  • تست شاقول بودن
  • کنترل زاویه آلفا سیم بکسل و فلکه
  • تست اصطکاک سیم بکسل آسانسور
  • علامت گذاری تراز توقف روی سیم بکسل ها
  • نصب بودن گارد یا حفاظ سیک بکسل ها
  • نصب قلاب سقف و قرار داشتن پلاک تناژ قلاب سقف
  • مناسب بودن روشنایی موتورخانه
  • تست میکروسوئیچ دریچه
  • تست مکش مناسب هواکش موتورخانه
  • وجود پله مناسب برای رفتن روی سقف چاه
  • لغزنده نبودن کف موتورخانه
  • اختلاف سطح کف موتورخانه با روی سقف چاه
  • نصب نرده دور دریچه کف
  • وجود حفاظ مناسب برای گاورنر آسانسور
  • تست پلمب گاورنر
  • تست کلیدهای حرارتی تابلو
  • کنترل رطوبت و نشتی آب در چاهک آسانسور
  • نصب چراغ های روشنایی داخل چاه
  • تست عملکرد قفل درب ها
  • اجرای ضد زنگ کلیه آهن آلات مربوط به آهن کشی آسانسور داخل چاه
  • اجرای صحیح سکوهای ضربه گیر کف چاه
  • عدم وجود لوله های آب و فاضلاب و کابل برق در چاه
  • کنترل جوشکاری براکت آسانسور
  • کنترل سینی زیر درب کابین
  • کنترل سیستم برگشت درب در مواقع برخورد با مانع
  • تست سربندی سیم های رویزیون
  • کنترل شستی جهت بالا و پائین رویزیون
  • کنترل روغندان آسانسور برای ریل وزنه
  • تست کفشکهای کابین، که لقی نداشته باشند
  • کنترل فاصله کابین با دربهای طبقه
  • تست عملکرد زنگ اضطرای با قطع برق آسانسور
  • کنترل حرکت باز و بسته شدن بدون صدا و درگیری درب کابین
  • تست کمان درب بازکن
  • کنترل سربندی صحیح سیم بکسل ها و کلمپ های کادر وزنه تعادل
  • تست فاصله اجزای متحرک با اجزای ثابت

مطابق با قوانین جدید استاندارد آسانسور الزامات و ضوابط جدیدی به منظور ارتقای سطح ایمنی و کارایی آسانسورها اعمال شده است.

یکی از این قوانین، نصب کلید روشنایی در موتورخانه‌های آسانسور می‌باشد. بر اساس این قانون، بایستی کلید یا کلیدهایی به منظور روشن و خاموش کردن چراغ‌های روشنایی موتورخانه، در داخل و نزدیک به نقاط دسترسی از جمله درهای ورودی نصب شود.

این کلیدها باید در ارتفاع مناسبی که دسترسی به آن‌ها آسان باشد، تعبیه شوند. همچنین کلیدهای مذکور باید دارای علامت‌گذاری صحیح و واضح راجع به عملکرد خود (روشن/خاموش) باشند.

به این ترتیب، اپراتور آسانسور یا افرادی که وارد موتورخانه می‌شوند، می‌توانند به سهولت نسبت به روشن یا خاموش کردن چراغ‌ها اقدام نمایند.

به طور کلی هدف از استاندارد برای یک آسانسور استاندارد تعریف قواعد ایمنی مربوط به آسانسورها جهت حفاظت ساکنان و مسافران در برابر خطراتی است که ممکن است هنگام استفاده از آسانسور یا هنگام سرویس و نگهداری از آن اتفاق بیفتد. بنابراین با استاندارد سازی آسانسور سعی کنید که امنیت جانی خود و سایر ساکنان ساختمان را بالا ببرید.

شرکت برج نورد دماوند، با داشتن نیرو‌های متخصص و حرفه‌ای در زمینه فروش و سرویس آسانسور بهترین خدمات را در این زمینه به شما عزیزان ارائه می‌دهند. ما می‌توانیم با فروش محصولات با کیفیت و خدمات پشتیبانی بسیار خوب، استاندارد آسانسور را به صورت تضمینی برای شما اخذ می‌کنیم. شما می‌توانید برای دریافت خدمات مربوط به آسانسور با کارشناسان شرکت برج نورد دماوند تماس حاصل فرمائید.
جمع بندی

آسانسور به عنوان یکی از اجزای مهم ایمنی در ساختمان‌ها، دارای استاندارد ملی اختصاصی با شماره ۱-۶۳۰۳ است که از سال ۱۳۸۲ اجرایی و الزام‌آور شده است.

طبق این استاندارد، آسانسورها باید علاوه بر شرایط فنی و ظرفیتی، الزامات و ضوابط ایمنی را نیز رعایت کنند. پس از نصب و راه‌اندازی آسانسور، بازرسان استاندارد با بررسی‌های لازم، در صورت تأیید، گواهی تأیید آسانسور استاندارد صادر می‌کنند.

ارائه این گواهی به همراه قرارداد سرویس و نگهداری و بیمه‌نامه معتبر، الزامی برای دریافت پایان‌کار ساختمان از سوی مالک یا سازنده است. بنابراین رعایت کامل استاندارد آسانسور در تمامی مراحل، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

لازم به ذکر است در صورت وقوع حادثه و عدم استاندارد بودن آسانسور و یا عدم بیمه بودن آن ، مدیر ساختمان به عنوان مسئول بایستی پاسخگو باشد

بیشتر بدانیم : وکیل الزامات قانونی آسانسور

با ما با شماره های 021-88949413-14 تماس بگیرید . ما تمامی این مراحل را انجام خواهیم داد

(1) دیدگاه

  • 22 خرداد 1403

    دستورالعمل نجات اضطراری آسانسور - آکادمی برج نورد دماوند

    […] بیشتر بدانیم :   خدمات صدور گواهی سلامت آسانسور  […]

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند